Sweet Dreams

Rendezvény dj

21 év tapasztalat

Sweet Dreams

Rendezvény dj

21 év tapasztalat

Milyen bulikat vállalok?

Céges rendezvény

Privát buli

Esküvő

Iván Norbert, rendezvényed lemezlovasa

Iván Norbert, rendezvényed lemezlovasa

Már tini korom óta foglalkoztat a zene, azóta folyamatosan fejlesztem magam. Eleinte örültem, hogy különböző szórakozóhelyekre hívtak zenélni, ami most visszagondolva nem volt túl nagy feladat.

Az ilyen helyeken egy megszokott stílust kell képviselni, amit szinte minden vendég ismer, szeret és ki tud tőle kapcsolódni. Pár éve viszont történt egy fordulat és egyik nagyon jó barátom felkért, hogy zenéljek az esküvőjükön, amit örömmel el is fogadtam – akkor még nem sejtettem mennyire is más és nagy feladat ez. Viszont annyira jól sikerült, hogy kaptam még egy felkérést, és ekkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Emlékszem, hogy 2018-ban teljesen alapfelszereltséggel rendelkeztem, és csupán néhány felkérésem volt, ellenben 2019-ben betelt az egész naptáram, minden hétvégén több esküvőm is volt, és a felszereltségem is folyamatosan bővítem.

A szervezés menete

1

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretnél ajánlatot kapni, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy időpontot egyeztethessünk egy személyes vagy telefonos találkozóra.

2

Egyeztetés

Előre leegyeztetjük, mit szeretnél hallani a bulin. Meghatározzuk stílusokat, az igényeket és időzítéseket.

3

A lista

A kész listát előre megkapod, amely még több, mint amire gondoltál. Miért? Mert folyamatosan fel kell térképezni a vendégek ízlését, és reakcióját, tehát ha szükséges, akkor változtatni kell, mindezt feltűnés nélkül.

4

A BULI

Élvezzétek a fantasztikus hangulatot! Több, mint 21 éves tapasztalattal állok rendelkezésetekre, hogy kihozzuk együtt a maximumot egymásból. Élvezzétek! 🙂

Ilyen a hangulat velem

Díjmentes visszahíváskérés

Közeleg a buli, fogy az idő!

Töltsd ki az űrlapot és a számodra legalkalmasabb időpontban kereslek és átbeszéljük a részleteket.

Milyen időpontban hívhatlak?