Sweet Dreams

A tökéletes lagzi alapkelléke a jó zene

Zenekar helyett esküvő dj. De miért?

Miért egy lemezlovas tudja a legjobb minőségben szállítani a zenét?

Tapasztalataim alapján sok pár nem is gondolja, hogy mennyire fontos egy profi DJ kiválasztása a lagzira, vagy éppen egy rendezvényre, hiszen minden sikeres rendezvény titka a meghívottak jó hangulata.

A lagzin a legfontosabb, hogy minden a helyén legyen, a megfelelő minőségben, a megfelelően kiválasztott zenei összeállítás szóljon, amelyben minden korosztály megtalálja a saját kedvenceit.

Szórakozóhelyen történő zenélést bárki csinálhat, hiszen ott egy meghatározott stílus van, mivel a vendégek ízlése megegyezik, ellenben egy esküvői DJ-nek sokkal nehezebb feladata van, hiszen mások az igények. Szokták mondani, hogy ahány ház, annyi szokás – ez igaz az esküvőkre is. Mivel a násznép különböző korosztályú, ezáltal a zenei ízlésük is eltérő. Ha erre figyelünk, a kedves vendégek hajnalig fogják ropni.

Iván Norbert, az esküvőd lemezlovasa

Már tini korom óta foglalkoztat a zene, azóta folyamatosan fejlesztem magam. Eleinte örültem, hogy különböző szórakozóhelyekre hívtak zenélni, ami most visszagondolva nem volt túl nagy feladat.

Az ilyen helyeken egy megszokott stílust kell képviselni, amit szinte minden vendég ismer, szeret és ki tud tőle kapcsolódni. Pár éve viszont történt egy fordulat és egyik nagyon jó barátom felkért, hogy zenéljek az esküvőjükön, amit örömmel el is fogadtam – akkor még nem sejtettem mennyire is más és nagy feladat ez. Viszont annyira jól sikerült, hogy kaptam még egy felkérést, és ekkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Emlékszem, hogy 2018-ban teljesen alapfelszereltséggel rendelkeztem, és csupán néhány felkérésem volt, ellenben 2019-ben betelt az egész naptáram, minden hétvégén több esküvőm is volt, és a felszereltségem is folyamatosan bővítem.

A szervezés menete

Ha szeretnél tőlünk ajánlatot kapni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy időpontot egyeztethessünk egy személyes vagy telefonos találkozóra.

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretnél tőlünk ajánlatot kapni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy időpontot egyeztethessünk egy személyes vagy telefonos találkozóra.

Egyeztetés

Előre leegyeztetjük veletek, mit szeretnétek hallani a nagy napon. Meghatározzuk stílusokat, az igényeket és időzítéseket.

A lista

A kész listát előre megkapjátok, amely még több, mint amit Ti kértek. Miért? Mert folyamatosan fel kell térképezni a vendégek ízlését, és reakcióját, tehát ha szükséges, akkor változtatni kell, mindezt feltűnés nélkül.

A NAGY nap

Ez a Ti Nagy Napotok! Több, mint 5 éves tapasztalattal állok rendelkezésetekre, hogy kihozzuk együtt a maximumot egymásból. Élvezzétek! 🙂

Rövid ízelítő

Élvezzétek néhány korábbi buli képes bemutatóját!

Rólam írták

“Vendég volt egy esküvőn, ahol zenélt és mai napig mindenki azt emlegeti. Nagyon jól érzetük magunkat, régen szórakoztunk ilyen jól. A legjobb döntés volt téged választani, nagyon jól szórakozott mindenki. Ennyire elegáns megjelenésre nem számítottunk.”

Díjmentes visszahíváskérés

Közeleg a Nagy Napotok, fogy az idő!

Töltsétek ki az űrlapot és a nektek legalkalmasabb időpontban átbeszéljük a részleteket.

Milyen időpontban hívhatlak titeket?